Mogelijkheden

Plustouch is een softwarepakket dat bestaat uit verschillende modules. Als klant bepaal je zelf welke modules je wilt gebruiken en hoe je deze wilt inzetten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een module voor een week actiematig in te zetten met steeds een nieuwe look & feel en de andere modules altijd te laten draaien. Wij kunnen je daarbij helpen, maar met het CMS is dit ook eenvoudig zelf te doen.

Hieronder zie je hoe de modules doeltreffend zijn in de praktijk.

Wayfinding

Laat bezoekers van je beurs, een winkelcentrum, universiteit of bedrijventerrein gebruik maken van een interactieve plattegrond om hun weg te vinden. Inzoomen, uitzoomen en de juiste route vinden....en laad deze vervolgens op je mobiel.

Verder lezen

Highlights

Laat bezoekers interactief kennismaken met het programma tijdens een evenement of beurs. Toon speciale content, geef meer informatie over sprekers en standhouders of laat de bezoeker swipen door het programma.

Verder lezen

Selfie

Met de selfie module kunnen bezoekers via het interactieve touchscreen een selfie maken en direct delen via social media. De opmaak van de afbeelding passen we aan naar de huisstijl van jouw bedrijf.

Verder lezen

Advertenties

Jouw product in meerdere afbeeldingen laten zien aan je doelgroep? Met de module voor video advertenties heb je de mogelijkheid om een groot aantal afbeeldingen te plaatsen, waar de bezoeker doorheen kan swipen.

Verder lezen

Yours

Jouw website of campagne presenteren op congressen en/of events via het touchscreen? Met de iFrame module swipen bezoekers via het touchscreen door jouw website heen. Activeer ze via de getoonde campagne en verzamel informatie

Verder lezen