Opdrachtgevers

Plustouch is uitermate geschikt voor informatieoverdracht in publiek toegankelijke ruimtes zoals o.a. winkelcentra, gemeentes, medische instellingen, musea, scholen, bibliotheken, dierentuinen, bioscopen, sportparken, culturele centra, concerthallen, theaters, groothandelaren, showrooms etc.

Het unieke softwarepakket voor touchscreens draagt bij aan succesvolle merkbeleving, tilt merken naar een hoger niveau en presenteert informatie op een geavanceerde en speelse wijze. Intuïtieve interactie tussen gebruiker en apparaat is één van de grootste voordelen van touchscreens. Onderstaande opdrachten laten zien hoe veelzijdig en waardevol dit product is.

Gemeente Rotterdam

Tijdens de week tegen kindermishandeling is Plustouch gebruikt om awareness te kweken bij jongeren en je stem te laten horen!

Verder lezen

ANWB Zoomeravonden

Verder lezen

Het Lyceum Rotterdam

Om via moderne kanalen zichtbaarheid te geven aan de school en te laten zien dat ze met de tijd mee gaan is Plustouch gevraagd.

Verder lezen

Lilly

Hoe is het om met Reumatoïde Artritis te leven? Om dat te kunnen begrijpen heeft Lilly, specialist in de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen, RA Matters opgezet. Een uniek onderzoek onder meer dan 6200 mensen in acht landen. Met de uitkomsten van dit onderzoek heeft Lilly een medicijn ontwikkeld. Om artsen kennis te laten maken met het medicijn is Plustouch ingeschakeld.

Verder lezen